Afzetcontainers

Een afzetcontainer, ook bekend als afzetbak, is onmisbaar voor het inzamelen en afvoeren van grote hoeveelheden afval op de bouwplaats of milieustraat. Bij bouwen, slopen en renoveren blijven vaak zware stukken puin en afval over die u graag netjes gescheiden wilt opruimen. In de afzetcontainer kunt u die restmaterialen kwijt, zodat ze weer kunnen worden verwerkt tot bruikbare grondstoffen.

Afzetcontainers zijn leverbaar met en zonder deksel, in diverse formaten en plaatdiktes. Als optie kunnen wij uw aankoop ook uitvoeren met de door ons in eigen huis ontwikkelde veiligheidssluiting. Bent u van plan een container te kopen? Neem dan gerust contact op voor een advies.

Uw afzetcontainer is leverbaar in de volgende grootte:

  • 12 m3
  • 15 m3
  • 20 m3
  • 30 m3
  • 40 m3

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze containers? Wij helpen u graag verder.

Afzetcontainers

Veiligheidssluiting

Als een afzetcontainer zwaar beladen is, komt er spanning op de deuren te staan. Daardoor kunnen de deuren met grote kracht open vliegen wanneer ze ongecontroleerd geopend worden. Daarom ontwikkelden onze engineers een veiligheidssluiting voor afzetcontainers. Met de veiligheidssluiting word de spanning opgevangen die op de bovenste sluithaak zit. Vervolgens kunnen de chauffeurs de deuren op een rustige, gecontroleerde manier openen en worden ongelukken voorkomen.

MAATWERK CONTAINERS

REPARATIE OP LOCATIE

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

KORTE LEVERTIJD