Afzetcontainers

Wij bouwen en leveren containers

Een afzetcontainer, ook bekend als afzetbak, is onmisbaar voor het inzamelen en afvoeren van grote hoeveelheden afval op de bouwplaats of milieustraat. Bij bouwen, slopen en renoveren komt puin en restafval vrij dat afgevoerd dient te worden naar een afvalverwerker. In de afzetcontainer kunt u die restmaterialen kwijt, zodat ze kunnen worden gesorteerd bij de afvalverwerker en per materiaalsoort verder het recyclingtraject in kunnen gaan. Een deel van het afval kan dan weer verwerkt tot herbruikbare grondstoffen.

Afzetcontainers worden onderverdeeld in haakarmcontainers (deze worden op de vrachtwachten getrokken) en portaalcontainers (deze worden op de vrachtwagen gehesen) en zijn leverbaar met en zonder deksel, in diverse formaten en plaatdiktes. Als optie kunnen wij uw aankoop ook uitvoeren met de door ons in eigen huis ontwikkelde veiligheidssluiting. Bent u van plan een container te kopen? Lees dan eens op deze pagina wat onze containers zo bijzonder maakt. (link naar containerbouw) Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw afzetcontainer is leverbaar met de volgende laadvolumes:

  • 12 m3
  • 15 m3
  • 20 m3
  • 30 m3
  • 40 m3

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze containers? Wij helpen u graag verder.

Afzetcontainers

Veiligheidssluiting

Een vol beladen afzetcontainer kan gevaar opleveren bij het openen van de deuren. Doordat de lading enorme druk op de deuren uitoefent, kunnen deze bij ontgrendeling ongecontroleerd openvliegen. Dit gebeurt met een enorme kracht. Lasbedrijf Alphen heeft veiligheid als prioriteit en liet haar engineers een oplossing voor dit probleem ontwikkelen. Het resultaat is een veiligheidssluiting voor afzetcontainers, die de spanning opvangt die op de bovenste sluithaak zit. Geen openvliegende deuren meer bij ontgrendeling, de chauffeur of medewerker die de deuren opent kan dit op een rustige en gecontroleerde manier doen. Zo ontstaat er voor iedereen een veilige situatie, ook tijdens het transport van de beladen container.

MAATWERK CONTAINERS

REPARATIE OP LOCATIE

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

KORTE LEVERTIJD