Haakarm containers

Wij bouwen en leveren containers

Een haakarmcontainer valt binnen de categorie afzetcontainers en wordt gebruikt voor het inzamelen en afvoeren van grote hoeveelheden afval op de bouwplaats of milieustraat. Puin en restafval dat vrijkomt bij bouwen, slopen of renoveren dient te worden afgevoerd naar een afvalverwerker. Daar wordt het gesorteerd op materiaalsoort, om in reststromen verder verwerkt te worden. Een deel van het gesorteerde afval kan dan weer worden gerecycled.

Haakarmcontainers danken hun naam aan de manier waarop ze afgezet en opgeladen worden. Dit geschiedt door een hydraulische arm met een haak, die grijpt in een stalen oog dat aan de container bevestigd zit. De chauffeur kan de container van de vrachtwagen laten glijden of de vrachtwagen optrekken. De wielen aan de container zorgen ervoor dat hij netjes op en van de vrachtwagen afrolt. Binnen de categorie afzetcontainers kent de haakarmcontainer de grootste laadvolumes, van 12 m3 tot en met 50 m3. Dit type container kan zowel in open als in gesloten uitvoering geleverd worden. In gesloten uitvoering is de haakarmcontainer ideaal inzetbaar als magazijncontainer of als opslagcontainer.

Bent u van plan een container te kopen? Lees dan eens op deze pagina wat onze containers zo bijzonder maakt. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw haakarm container is leverbaar met de volgende laadvolumes:

  • 12 m3
  • 15 m3
  • 20 m3
  • 30 m3
  • 40 m3
  • 45 m3
  • 50 m3
  • tussenmaten zijn op aanvraag ook beschikbaar

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze containers? Wij helpen u graag verder.

Veiligheidssluiting

Een vol beladen haakarmcontainer kan gevaar opleveren bij het openen van de deuren. Doordat de lading enorme druk op de deuren uitoefent, kunnen deze bij ontgrendeling ongecontroleerd openvliegen. Dit gebeurt met een enorme kracht. Lasbedrijf Alphen heeft veiligheid als prioriteit en liet haar engineers een oplossing voor dit probleem ontwikkelen. Het resultaat is een veiligheidssluiting voor haakarmcontainers, die de spanning opvangt die op de bovenste sluithaak zit. Geen openvliegende deuren meer bij ontgrendeling, de chauffeur of medewerker die de deuren opent kan dit op een rustige en gecontroleerde manier doen. Zo ontstaat er voor iedereen een veilige situatie, ook tijdens het transport van de beladen container.

MAATWERK CONTAINERS

REPARATIE OP LOCATIE

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

KORTE LEVERTIJD