Lasbedrijf Alphen

Over Lasbedrijf Alphen

Lasbedrijf Alphen begon in 2004 als een reparatiebedrijf voor containers, maar groeide al snel uit tot een van de grootste containerbouwers van midden Nederland.

De combinatie van robuuste kwaliteit, een eerlijke prijs en korte, gegarandeerde levertijden bleek een succesformule. Inmiddels is Lasbedrijf Alphen een stabiele factor in de supply chain van vervoerders, bouwers en afvalverwerkers.

In al die jaren hebben we geen concessies gedaan aan onze bedrijfsfilosofie. We werken met hoogwaardig staal en bouwen nog steeds al onze containers in eigen beheer. Met respect voor mens en milieu.

Reparatie op locatie

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag! Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd. Bel voor uw containerreparatie met:  0348 – 724448

Wat onderscheidt ons van anderen?

Eigen productie

De containerbouw vindt plaats in onze eigen productiehal en worden in alle soorten en maten gemaakt.

Voor groot en klein

Lasbedrijf Alphen is als containerbouwer sterk in kleine én grote volumes.

De nr. 1 in Nederland

Lasbedrijf Alphen is de grootste speler in Nederland die ook daadwerkelijk zelf de containers maakt en dit niet uitbesteedt in andere landen.

STERKSTE SCHAKEL IN RECYCLING

Maatwerk containers

Reparatie op locatie

Korte levertijd

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Containers op maat

Lasbedrijf Alphen is dé specialist in de bouw, reparatie en constructie van containers. Als één van de weinige aanbieders in de containerbouw produceren wij al onze containers zelf.