Magazijncontainers

Wij bouwen en leveren containers

Magazijncontainers zijn, in tegenstelling tot afvalcontainers, bedoeld om materialen (tijdelijk) in te bewaren. Onze magazijncontainers zijn rondom gesloten, voorzien van een dak en twee deuren. Goed voor een water- en winddichte opslag van bijvoorbeeld bruingoed, oud papier of matrassen. Daarom ziet u onze magazijncontainers veel op plaatsen waar afval wordt ingezameld, bijvoorbeeld milieustraten. Een magazijncontainer kan echter ook prima dienen als tijdelijke opslag van kantoor- of huisraad bij een verbouwing of verhuizing. De deuren van de magazijncontainer kunnen op slot, de inhoud kan dus droog en veilig opgeslagen worden.

Een andere toepassing van magazijncontainers is het gebruik als overslagpunt. Garagebedrijven maken hier gebruik van, door auto-onderdelen die buiten openingstijden geleverd te laten afleveren in de container. Retourgoederen kunnen beschut klaargezet worden in de magazijncontainer. Daarmee is de magazijncontainer een van de meest veelzijdige containers die er zijn.

UW MAGAZIJNCONTAINER IS LEVERBAAR IN DE VOLGENDE GROOTTE:

  • 30 m3
  • 40 m3

Magazijncontainer kopen

Bent u op zoek naar een magazijncontainer, of bent u van plan een ander type container te kopen? Lasbedrijf Alphen maakt uw container geheel naar wens voor een scherpe prijs. De productie vindt geheel plaats in onze eigen werkplaatsen in Nederland. Hierdoor leveren wij snel en kunt u tijdens de productie uw aankoop bekijken.

Is uw magazijncontainer na uitvoerig gebruik beschadigd? Wij bieden de mogelijkheid voor reparatie op locatie, zodat u uw container snel weer kan gebruiken.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze containers? Wij helpen u graag verder.

MAATWERK CONTAINERS

REPARATIE OP LOCATIE

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

KORTE LEVERTIJD