Lasbedrijf Alphen

Afzetbak

Een afzetbak, ook bekend als afzetcontainer, is waardevol voor het inzamelen en afvoeren van grote hoeveelheden afval op de bouwplaats of milieustraat. Bij bouw- en sloopwerkzaamheden en renovaties komt puin en restafval vrij dat afgevoerd dient te worden naar de afvalverwerker. Met een afzetbak kunnen restmaterialen afgevoerd worden, zodat ze kunnen worden gesorteerd bij het recyclingbedrijf en per materiaalsoort verder het recyclingtraject in kunnen gaan. Een deel van het afval wordt dan weer verwerkt tot herbruikbare grondstoffen.

Afzetbakken worden onderverdeeld in haakarm varianten (deze worden op de vrachtwachten getrokken) en portaal varianten (deze worden op de vrachtwagen gehesen) en zijn leverbaar met en zonder deksel, in diverse formaten en plaatdiktes. Uiteraard kunnen wij uw afzetbak ook uitvoeren met de door onszelf ontwikkelde veiligheidssluiting. Bent u van plan een container te kopen? Lees dan eens hier wat onze containers zo bijzonder maakt. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw afzetbak is leverbaar in de volgende grootte:

  • 12 m3
  • 15 m3
  • 20 m3
  • 30 m3
  • 40 m3

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze containers? Wij helpen u graag verder.

VEILIGHEIDSSLUITING

Een vol beladen afzetbak kan gevaarlijk zijn bij het openen van de deuren. De druk die de lading op de deuren uitoefent, kan ervoor zorgen dat de deuren bij ontgrendeling ongecontroleerd openvliegen, met een enorme kracht. Lasbedrijf Alphen heeft veiligheid als prioriteit en heeft haar engineers een oplossing voor dit probleem laten ontwikkelen. Het resultaat is een veiligheidssluiting voor afzetbakken, die de spanning opvangt die op de bovenste sluithaak zit. Geen gevaar voor openvliegende deuren meer bij ontgrendeling, de chauffeur of medewerker die de deuren opent kan dit doen op een rustige en gecontroleerde manier. Zo ontstaat er voor iedereen een veilige situatie, zowel op de bouw als tijdens het transport van de beladen container.

MAATWERK CONTAINERS

REPARATIE OP LOCATIE

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

KORTE LEVERTIJD