Zandcontainers

Wij bouwen en leveren containers

Zand moet verplicht afgedekt vervoerd worden, om meerdere redenen. Allereerst vanwege de veiligheid, het mag niet gebeuren dat droog zand tijdens het transport uit de container stuift. Zand op de weg zorgt voor slipgevaar en zand op de voorruit van een andere verkeersgebruiker kan ook desastreuze gevolgen hebben.

Lasbedrijf Alphen bouwt zandcontainers die niet alleen ijzersterk zijn, maar aan alle voorwaarden voldoen die er aan een zandcontainer gesteld worden. Wij voorzien onze zandcontainers van milieukleppen, zodat de lading daar blijft waar hij is: in de container. Tevens voeren wij onze zandcontainers uit met een stortklep, zodat de container gekiept kan worden. De container beschikt dan ook over een haakarm en/of kabelaansluiting. Ook onze zandcontainers kunnen tegen een stootje en indien er onverhoopt iets gebeurt waardoor er een reparatie (al dan niet op locatie) nodig is, dan staat Lasbedrijf Alphen voor u klaar.

Bent u van plan een container te kopen? Lees dan eens hier wat onze containers zo bijzonder maakt. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw zandcontainer is leverbaar in de volgende grootte:

  • 15m3
  • 20 m3
  • 30 m3
  • 40 m3

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze containers? Wij helpen u graag verder.

MAATWERK CONTAINERS

REPARATIE OP LOCATIE

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

KORTE LEVERTIJD