Lasbedrijf Alphen

Vacature Metaalbewerker voorbereiding

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de metaalbewerker voorbewerking die wij zoeken?

Voor onze vestiging in Woerden zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige metaalbewerker voorbewerking die ervaring heeft met plasmasnijden.

Wij bieden

Een wereldbaan bij een bedrijf dat leidend is in de markt voor containers. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Een informele bedrijfscultuur, waar plezier in het werk hand in hand gaat met een professionele focus op kwaliteit:

Wij zijn wij?

Lasbedrijf Alphen is de grootste lokale producent van containers in Nederland, met vestigingen in Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Rotterdam.

Wij helpen de logistieke kosten van afvalinzamelaars, sloopbedrijven en asbestverwijderaars terugbrengen door slimme constructies, gebruik van de juiste grondstoffen en onderdelen, en door de stilstand van containers te beperken.

Als één van de weinige aanbieders in de containermarkt produceren wij al onze containers zelf, in onze eigen werkplaats. Daardoor kunnen we snel en zonder miscommunicatie op de wensen van afnemers inspelen.

Productontwikkeling en innovatie zijn speerpunten in onze bedrijfsfilosofie. Belangrijke factoren daarbij zijn aerodynamica, duurzaamheid, vormgeving, materiaalgebruik, herkenbaarheid, afstemming van onze producten op de beoogde toepassing en korte levertijden. Dat draagt mede bij aan de hoge waardering van onze klanten.

Verantwoordelijkheden

Bij werkzaamheden in de voorbereiding (plasmasnijden) is de medewerker verantwoordelijk voor het tijdig, juist en compleet beschikbaar maken van materiaal voor de realiseren orders.

Bij werkzaamheden op de lasafdeling is de medewerker verantwoordelijk voor het eindresultaat van snij-, buig-, knip-, zaag- en laswerk, die voldoen aan de richtlijnen van Lasbedrijf Alphen.

Hij is derhalve eveneens medeverantwoordelijk voor de klanttevredenheid betreffende de door hem gemaakte staalproducten.

Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de sfeer binnen Lasbedrijf Alphen en het team waarin hij werkt.

Taken met metaalbewerker voorbewerking

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je minimaal over de volgende kwalificaties en vaardigheden:

Solliciteren

Heb je interesse in de functie van metaalbewerker voorbereiding? Stuur je cv en motivatie dan naar: sollicitatie@lasbedrijfalphen.nl