Lasbedrijf Alphen

Vacature Metaalbewerker

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de metaalbewerker die wij zoeken?

Voor onze vestiging in Koudekerk aan den Rijn zijn wij per direct op zoek naar zelfstandige metaalbewerkers lassen.

Wij bieden

Een wereldbaan bij een bedrijf dat leidend is in de markt voor containers Uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling Een informele bedrijfscultuur, waar plezier in het werk hand in hand gaat met een professionele focus op kwaliteit:

Wij zijn wij?

Lasbedrijf Alphen is de grootste lokale producent van containers in Nederland, met vestigingen in Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Rotterdam.

Wij helpen de logistieke kosten van afvalinzamelaars, sloopbedrijven en asbestverwijderaars terugbrengen door slimme constructies, gebruik van de juiste grondstoffen en onderdelen, en door de stilstand van containers te beperken.

Als één van de weinige aanbieders in de containermarkt produceren wij al onze containers zelf, in onze eigen werkplaats. Daardoor kunnen we snel en zonder miscommunicatie op de wensen van afnemers inspelen.

Productontwikkeling en innovatie zijn speerpunten in onze bedrijfsfilosofie. Belangrijke factoren daarbij zijn aerodynamica, duurzaamheid, vormgeving, materiaalgebruik, herkenbaarheid, afstemming van onze producten op de beoogde toepassing en korte levertijden. Dat draagt mede bij aan de hoge waardering van onze klanten.

Verantwoordelijkheden

Bij werkzaamheden in de voorbereiding is de medewerker verantwoordelijk voor het tijdig, juist en compleet beschikbaar maken van materiaal voor de realiseren orders.

Bij werkzaamheden op de lasafdeling is de medewerker verantwoordelijk voor het eindresultaat van zijn laswerk, die voldoen aan de richtlijnen van Lasbedrijf Alphen.

Hij is derhalve eveneens medeverantwoordelijk voor de klanttevredenheid betreffende de door hem gemaakte staalproducten. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de sfeer binnen Lasbedrijf Alphen en het team waarin hij werkt.

De medewerker is verantwoordelijk voor naleving van de regels m.b.t. veiligheid voor hemzelf en collega’s

Taken met metaalbewerker lassen

Functie-eisen

Solliciteren

Heb je interesse in de functie van tekenaar – werkvoorbereider? Stuur je cv en motivatie dan naar: sollicitatie@lasbedrijfalphen.nl